Opleiding KB Pro microblading

Onze intensieve, zeer praktische cursus biedt je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om perfecte microbladed hair stroke brows te creëren.

Door te kiezen voor de opleiding Microblading van KB PRO leer je dezelfde technieken aan waarmee UK’s 1ste PMU artieste Karen Betts mee werkt. Daarnaast zijn haar pigmenten bekroond tot beste pigmenten. Waarom je dit belangrijk zou moeten vinden lees je hier.

Waaruit bestaat de opleiding microblading?

Vaak wordt de opleiding in een paar dagen achter elkaar gegeven, waarbij de cursist eerst een theoretische uitleg krijgt, even kan oefenen op een kunsthuid en dan direct op een model moet werken zonder voldoende praktijkoefeningen te hebben gehad. Dat is niet alleen erg stresserend voor de cursist, maar ook zeer risicovol voor cursist en model.
Bij Hebea Professional pakken we dat anders aan. Als cursist leer je eerst de techniek aan op kunsthuid. Die techniek beoefen je één week thuis op een kunsthuid en pas daarna werk je op de 2e cursusdag op je model.

Waarom zou ik de opleiding microblading volgen van KB PRO?

Onze ervaren docent en uitstekende begeleiding betekenen dat je de best mogelijke microblading opleiding krijgt, zodat je je cursus met een gerust hart kunt afronden. Je werkt met bekroonde en veilige pigmenten (link naar artikel over Pigmenten) en leert de technieken van UK’s N°1 Permanente Make-Up Artieste.

Praktische informatie

Algemeen

Duur opleiding

2 dagen

Prijs

Hier invullen

Groepsgrootte

Max 2 cursisten

Data

In samenspraak met de cursist

Lunch

Ja, broodjeslunch

Modellen

Ja, 2 wenkbrauw modellen op 2e dag

Certificaat

Ja

Locatie opleiding

Hoofdkantoor Hebea Professional, Steenweg op Waarloos 37, Reet

Verloop opleiding

Opleidingsdag 1

Ochtendprogramma
Theorieles met achtergronden en kennis microblading en een uitdieping van de leerstof.
De theorieles behandelt aspecten over: De huid, Huidaandoeningen, Allergieën, Immuunsysteem, Oogaandoeningen, Contra-indicaties, Medicijnen, Informed consent, Visagie, Kleurenleer, Pigmenten, Blades, Hygiëne, Behandelprocedures, Microblading techniek algemeen.

Middagprogramma
Theorie Wenkbrauwen, waarbij dieper ingegaan wordt op: Gelaatsanalyse met betrekking tot wenkbrauwen
Visagie: wat zijn esthetisch verantwoorde wenkbrauwen, Tekenen en corrigeren, Pigmentselectie en uitleg wenkbrauwkleuren, Microblading techniek bij wenkbrauwen.
Eerste praktijkuitvoering wenkbrauwen op kunsthuid.

Thuisprogramma (ca.6 uur)
Aanvullende theorie Wenkbrauwen van dag 1 bestuderen. 5 volledige wenkbrauwen uitvoeren op kunsthuid.

Deze opleidingsdag start met een herhaling van dag 1. Nadien starten de cursisten op een eerste model met de benen. De techniek wordt geoefend en waar nodig gecorrigeerd. Naast de benen worden ook de oksels, armen en bikini tijdens deze opleiding aangeleerd.

Schrijf je in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.