KB PRO: Permanente Make-Up

Permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner en lippen

Ben je op zoek naar een veelgevraagde behandeling voor je klanten? Onze opleiding Permanente Make-Up Wenkbrauwen, Eyeliner en Lippen combineert drie disciplines van permanente make-up in één cursus, zodat je populaire behandelingen zoals permanente eyeliner en permanente lippigmentatie kunt aanbieden.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is het cosmetisch pigmenteren van speciaal samengestelde pigmenten in de huid om langdurige effecten te creëren voor de wenkbrauwen, ogen en lippen. Het pigment wordt geïmplanteerd met behulp van een digitale machine om ervoor te zorgen dat het pigment op de optimale laag van de huid wordt geplaatst zodat het er prachtig natuurlijk uitziet.

Soorten permanente make-up

Permanente wenkbrauwen

Deze veelzijdige methode van permanente make-up maakt gebruik van een digitale PMU machine om speciaal samengestelde pigmenten in de huid te plaatsen en zo permanente wenkbrauwen te creëren. Onze technieken laten je zien hoe je realistische hairstrokes kunt creëren die de wenkbrauwhaartjes nabootsen voor een natuurlijk resultaat.

Permanente eyeliner

Met behulp van verschillende technieken, van een sterke liner tot een subtiele wimpercorrectie, bieden onze permanente eyelinertechnieken de oplossingen op maat en wens van je klanten. Met behulp van onze digitale PMU machine brengen we een speciaal samengesteld pigment aan om hun oogopslag te verbeteren en te accentueren.

Permanente lipliner en lippigmentatie

Of je klant nu op zoek is naar een meer gedefinieerde liplijn die met het ouder worden verdwijnt, of gewoon een kleurboost wil om meer kleur aan zijn/haar lippen te geven – we leren een aantal technieken om veilig en comfortabel een langdurig effect te bereiken.

KB PRO: award winning pigmenten

Wil je graag leren microbladen en permanente make-up plaatsen? Dan is deze opleiding voor jou! Je krijgt les van een ervaren vakexpert, die zelf de internationale opleiding gevolgd heeft bij Karen Betts. Docent Marcel staat voor je klaar om de kennis die hij heeft opgedaan, met jou te delen.
Ben je van plan om permanente make-up en/of microblading toe te voegen aan je behandelaanbod?
Bekijk dan zeker de opleidingspagina’s, waar je alle informatie en lesdata kan terugvinden.

Wie is Karen Betts?

Karen Betts is de bekendste permanente make-up artieste en meest bekroonde trainster in het Verenigd Koninkrijk en zelfs wereldwijd. Haar werk als PMU artieste in de schoonheidssector wordt unaniem als beste gewaardeerd. Karen mag de grootste sterren uit de TV- en filmwereld tot haar klanten rekenen en wanneer de media de opinie van een expert wil, wordt Karen gevraagd.

Waarom kiezen voor de opleiding PMU van Karen Betts?

Onze permanente make-up cursussen zijn toonaangevend in de branche, wat betekent dat je de beste service en ondersteuning krijgt van onze gecertificeerde docenten tijdens je hele opleiding.
Je hebt geen ervaring nodig om met deze cursus te starten want wij leren je alle ins en outs over permanente make-up en/of microblading (link naar de pagina over uitleg Microblading). Bekijk zeker de opleidingspagina’s, waar je alle informatie en lesdata kan terugvinden.