Maximus X

Alles wat je klanten nodig hebben, in één, compleet apparaat

Een platform voor het volledige lichaam, van gelaats- en bodycontouring en tot complete lichaamsverstrakking.

Maximus: vooruitstrevende huid- en vetverbetering

Het MAXIMUS platform is een medisch-esthetisch high-end systeem dat non-chirurgische technieken gebruikt voor huidverbetering, huidverstrakking en vetreductie.

Toonaangevende en klinisch bewezen technologieën zorgen ervoor dat de behandelingen met de MAXIMUS direct zichtbaar zijn en langdurig aanhouden.

Maximus

Maximus X

Maximus van Pollogen: totale huidverjonging en lichaamscontouring

Met de Maximus van Pollogen kunnen esthetische professionals een uniek aanbod aan hun klanten voorstellen waarmee alle vier huidlagen worden behandeld en een breed scala aan aandoeningen kunnen aanpakken.

Esthetische professionals zijn dankzij de Maximus in staat de meeste gezichts- en lichaamszones aanzienlijk te verbeteren en verjongen. De resultaten voor het gezicht zijn indrukwekkend, zowel wat betreft anti-aging als verbetering van de huidtextuur – veel succesvolle gevallen omvatten een aanzienlijke vermindering van rimpels, een strakkere huid, vermindering van acnelittekens en verbetering van andere imperfecties in het gelaat.

Dramatische resultaten voor het lichaam zijn onder andere plaatselijke vetvermindering, cellulitisbehandeling, verbetering van striae, vermindering van littekens op het lichaam en een afname van de omtrek. De procedures zijn vrijwel pijnloos en vereisen minimale downtime. Patiënten kunnen kort daarna terugkeren naar hun dagelijkse routine.

Voordelen van de Maximus

Veilig en Klinisch bewezen – CE Medical gecertificeerd – Pijnloos en zonder hersteltijd – Geschikt voor alle huidtypes en -kleuren –  Onmiddellijk en langdurig resultaat – Intuïtief apparaat

Geschikt voor Gelaat & Lichaam

Eén apparaat voor zowel lichaamsbehandelingen zoals verstrakking van verslapte huid, lokale vetreductie en bodycontouring met daarnaast ook gelaatsbehandelingen zoals huidverstrakking en stimulatie collageensynthese.

Effectieve, bewezen resultaten

Natuurlijke huidprocessen worden in gang gezet om tot het gewenste resultaat te komen. De huid en het lichaam gaan het zelf doen, dankzij zeer geavanceerde technologieën. Klinische testen en onafhankelijke rapporten bevestigen en onderstrepen de werking en resultaten.

Aangename behandeling

De behandelingen van de Maximus zijn opmerkelijk aangenaam voor de klant. Volstrekt pijnloos, geen downtime. Een relaxerend moment voor je klant, een fijnste manier om er beter uit te zien.

Effectieve silhouette contouring

Vetreductie, taille vermindering, verbeterde vetstofwisseling voor het lichaam

  • MAXIMUS X verwijdert vet uit de cellen en beeldhouwt het bindweefsel eromheen.
  • MAXIMUS X zorgt voor een nauwkeurige en voldoende verwarming die de optimale temperatuur bereikt, waardoor de vetcellen effectief worden verminderd zonder ze of de opperhuid te beschadigen.
  • De glycerinegel die wordt gebruikt om met MAXIMUS X te werken, beschermt de bovenste huidlagen terwijl de energie naar de vetlagen wordt geleid om maximaal voordeel te behalen. Het maakt een gecontroleerde verwarming mogelijk die effectief is zonder de cellen te beschadigen.

Verbetering van gezichtscontouren

MAXIMUS X levert de nauwkeurige warmte die nodig is voor de heropbouw en versterking van de onderliggende structuur van collageen en elastine om een goed gedefinieerde contour mogelijk te maken.

Verbeterde huidtextuur

  • MAXIMUS X zorgt voor een verbeterde huidtextuur in zowel gezicht als lichaam, inclusief huidversteviging, rimpelvermindering, cellulitis vermindering, verminderde ruwheid en schilfering, en mogelijke verbetering van striae.
  • De RF-verwarming beïnvloedt de epidermis en dermiscellen, wat resulteert in een glad en strak lichaam.

DMA

Veilig en Klinisch bewezen – CE Medical gecertificeerd – Pijnloos en zonder hersteltijd – Geschikt voor alle huidtypes en -kleuren –  Onmiddellijk en langdurig resultaat – Intuïtief apparaat (beschikbaar op de MAXIMUS)

Tripollar radiofrequentie

Eén apparaat voor zowel lichaamsbehandelingen zoals verstrakking van verslapte huid, lokale vetreductie en bodycontouring met daarnaast ook gelaatsbehandelingen zoals huidverstrakking en stimulatie collageensynthese. (beschikbaar op MAXIMUS en MAXIMUS X)

Trilipo

De TriLipo technologie combineert twee effectieve technologieën: TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA). De gelijktijdige werking in één handstuk geeft een synergetisch effect van non-invensieve vetverwijdering, lymfedrainage en huidverstrakking.

Het is ook de enige technologie ter wereld die omvangvermindering en huidverstrakking gelijktijdig uitvoert, waardoor er geen verslapte huid na omvangvermindering achter blijft.

Dit alles zonder pijn en zonder hersteltijd.

Wat doet het met de huid:

  •  Vetreductie
  •  Huidverstrakking
  •  Spierstimulatie
  •  Bodycontouring
  •  Verbetering cellulite

Voor wie?

Voor instituten die hun kliniek lichaamsbehandelingen willen aanbieden waarbij er gewerkt wordt aan de contouring en het remodelleren van het lichaam, dat het resultaat oplevert van een chirurgische ingreep, maar dan zonder snijden.

Boek een meet & treat

Wil jij graag lichaamsbehandelingen toevoegen aan je diensten en wens je meer informatie over de MAXIMUS en/of MAXIMUS X van Pollogen? Dan is een MEET & TREAT met een van onze accountmanagers de volgende stap.

Tijdens de Meet & Treat krijg je de volledige uitleg van het toestel en kan je al je vragen stellen, terwijl je zelf van een behandeling geniet zodat je het meteen zelf kan ervaren.

Boek een meet & treat

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.