Microneedling

Ben je op zoek naar een collageen stimulerende behandeling?
Dan is Microneedling één van de beste manieren om huidveroudering te vertragen, maar ook om de huid te herstellen wanneer deze al tekens van veroudering vertoont.

Met behulp van kleine steriele naaldjes worden er microperforaties in de huid gemaakt. Hiermee activeer je de huid om nieuw collageen en elastine aan te maken. Daarnaast maakt het de huid beter doorlaatbaar voor de actieve werkstoffen en serums.

Van medische innovatie tot huidverjonging: de evolutie van microneedling

Advanced Cell Stimulation (ACS) Therapy is een minimaal invasieve vorm van huidverbetering die zijn oorsprong vindt in microneedling met micronaaldjes in de jaren 1920. Oorspronkelijk is deze medische techniek ontwikkeld met de gedachte om medicijnen door middel van transdermale huidperforaties in het lichaam te brengen. Sinds 1990 wordt microneedling toegepast door dermatologen in de vorm van Collagen Induction Therapy (CIT) om littekens en rimpels te behandelen.

In 1994 publiceerde Dr. Philippe Simonin de eerste studie over microneedling, waarin onderzocht werd in hoeverre microneedling de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. De testpersonen vertoonden een duidelijke verbetering van de huid na 5 tot 6 behandelingen.

Bij de behandeling van littekens verbeterde het littekenweefsel significant, zowel in structuur als in kleur.

ACS Therapy: de toekomst van huidverbetering door microneedling en peelings

Door mirconeedling (CIT) te combineren met paraceutische peelings, zoals NOON Aesthetics, of dermaceutische peelings, is de nieuwste generatie combinatiebehandeling ontstaan en dit wordt Advanced Cell Stimulation Therapy (ACS Therapy) genoemd.

Opleiding microneedling

Opleiding Noon therapeut

Digital Hand R

Dit is het apparaat waarmee we de ACS Therapy uitvoeren. Uniek aan de Digital Hand R is dat de kopjes een gepatenteerde werking hebben.

Gepatenteerde opzetnaaldjes

De steriele opzetnaaldjes voorkomen het terugstromen of binnendringen van vuildeeltjes tijdens de behandeling. Dit maakt het gebruik van de Digital Hand R hygiënisch en veilig voor elke patiënt.

Resultaat ACS microneedling en de producten van NOON Aesthetics

“Acne en littekens! Dit is een resultaat van 2 verschillende behandelingen.

  1. NOON peelings , hier zorgen we eerst dat de talgklieren terug in balans komen waardoor de acne verdwijnt (vergeet niet dat wij allemaal hormonen hebben en hierdoor af en toe eens terug een puistje kan doorkomen )

  2. Eens de ontstekingen weg zijn, gaan we verder met ACS Therapy, dit is een combinatie van een NOON peeling en microneedling.

 

Dit zorgt ervoor dat we de littekens die overgebleven zijn ook laten verdwijnen!”

– Kira Mariën, Beauty Nail Bar Kira in Heist-op-den-Berg

ACS-microneedling-NOON-VOOR-Foto_BeautyNailBarKira ACS-microneedling-NOON-NA_Foto_BeautyNailBarKira

Andere huidverbeteringapparaten die ingezet worden voor huidverjonging/verbetering

Divine Pro

Combineert Microneedling met Radiofrequentie.

aloha laser 3D ipl huidverjonging huidverbetering

Alpha

Beschikt over maar liefst 5 verschillende 3D IPL-handstukken, om de meest courante huidproblemen op te lossen.

Boek een meet & treat

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit vind je wellicht ook interessant: