Peelings

Paraceutische peelings van Noon Aesthetics zijn professionele huidverzorgingsbehandelingen die zijn ontworpen om de huid te vernieuwen, te verjongen en te verbeteren door middel van chemische exfoliatie. Deze peelings worden uitgevoerd door getrainde professionals en maken gebruik van geavanceerde formules die zijn samengesteld met farmaceutische ingrediënten van hoge kwaliteit.

De peelings werken door het aanbrengen van een oplossing op de huid, meestal bestaande uit zuren zoals glycolzuur, salicylzuur, melkzuur of andere actieve ingrediënten, afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid. Deze zuren helpen de bovenste lagen van de huid te exfoliëren en te verwijderen, waardoor dode huidcellen, onzuiverheden en oppervlakkige vlekken worden verwijderd.
De voordelen van paraceutische peelings van Noon Aesthetics zijn:

  • Huidverjonging
  • Huidverheldering
  • Verbetering van de huidtextuur
  • Behandeling van de meest courante huidproblemen zoals huidveroudering, acne, hyperpigmentatie, rosacea, …

Gerelateerde merken

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw schoonheidsinstituut naar een hoger niveau kunnen tillen.