Opleiding huidgezondheid 360°

Ben jij een gedreven schoonheidsspecialiste, huidprofessional, of eigenaar van een huidkliniek die altijd op zoek is naar manieren om jouw klanten het beste te bieden? Dan is onze nieuwe cursus ‘Huidgezondheid 360°’ precies wat je nodig hebt!

Wat maakt deze cursus uniek?

Leer verbanden leggen

Bij ‘Huidgezondheid 360°’ gaan we verder dan oppervlakkige kennis. Wij geloven dat huidverbetering een holistisch gegeven is en dat wanneer we de binnenkant begrijpen, zich dat aan de buitenkant uit.

 
Ontdek de diepgaande connecties tussen voeding, leefstijl, laaggradige ontstekingen, darmgezondheid en de huid. Leer hoe deze elementen invloed hebben op de huid en de huidgezondheid en hoe je deze kunt aanpassen om een gezonde, stralende huid te bevorderen.

Duurzame resultaten

Wil je jouw klanten niet alleen een tijdelijke oplossing bieden, maar streven naar duurzame resultaten qua huidverbetering? Deze cursus geeft je de tools om huidproblemen bij de wortel aan te pakken en blijvende verbeteringen te realiseren. Wanneer de laaggradige ontstekingen verdwijnen, gaat de huid stralen als nooit tevoren.

Je wil het beste voor je klanten, dat wil zeggen dat je absoluut het huidprobleem wil op lossen zodat je klant zijn zelfvertrouwen terugvindt. Durf jij hen diepgaande vragen te stellen als:

  • Hoe zit het met je stresslevels?
  • Wat voor medicatie neem jij momenteel in?
  • Wat eet jij zoals gedurende de week?
  • En wat doe jij van sport?

Dit zijn allemaal vragen die gesteld kunnen worden tijdens een intake, zodat jij weet wat er gaande is in het leven van je patiënt, op die manier ga jij je behandeling veel beter kunnen afstemmen op maat van de klant. Ook het adviseren van producten zal je veel makkelijker afgaan omdat je met kennis handelt en het beste voor je klant wilt.

Praktische informatie

Algemeen

Duur opleiding

2 dagen

Prijs

€495

Groepsgrootte

Max 6 cursisten

Lunch

Ja, wij voorzien een gezonde lunch

Certificaat

Ja

Locatie opleiding

In het Hoofdkantoor van Hebea Professional in Reet (tegen Antwerpen) of in de Beauty Cube in Almere (Nederland)

Verloop opleiding

Dag 1: Basistraining

Tijdens de basistraining gaan we de fascinerende connecties ontrafelen tussen lichamelijke processen en de gezondheid van de huid. Duik met ons mee in de wereld van voeding, darmgezondheid, spijsvertering, hormonale balans, het zenuwstelsel en het afweersysteem, en ontdek hoe deze elementen samenwerken en de huidconditie te beïnvloeden.
Je leert hoe de keuzes op je bord (je bent wat je eet!) direct invloed hebben op de vitaliteit van de huid. Ontdek welke voedingsstoffen essentieel zijn voor een gezonde huid. Met medische basiskennis gericht op de huid biedt deze training een holistische benadering om jou de tools te geven die nodig zijn voor een gezonde, stralende huid. Ontwikkel een dieper begrip van de onderlinge verbanden

Op de tweede opleidingsdag gaan we nog dieper en leren we de kunst van het stellen van de juiste vragen aan je klant. Ontdek de geheimen achter het begrijpen van het unieke verhaal van hun huid en ontdek hoe je als een ware expert huidadvies op maat kunt bieden.

Real life casussen bespreken:  We gaan de theoretische kennis toepassen door samen casussen te bespreken. Ontdek hoe je de theorie van dag 1 + complexe situaties aanpakt in de praktijk. Leer van echte scenario’s en perfectioneer je vaardigheden als huidspecialist.

Wat mag je verwachten?

Het is een combinatie van diepgaande, praktische kennis die je meteen kan inzetten in je instituut en interactieve workshops met andere cursisten.
Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van expertise. Geef jouw klanten het vertrouwen dat ze verdienen, wetende dat je een specialist bent in huidgezondheid.

Van wie krijg je les?

Sandy Hermans, orthomoleculair therapeut en energetisch natuurgeneeskundige is huidexperte en heeft haar eigen zaak Huid en Mind waar zij mensen bewust maakt van de verbanden tussen de huidgezondheid en voeding, leefstijl en darmgezondheid.

Waarom investeren in de opleiding Huidgezondheid 360°?

Verhoog je omzet

Door het aanbieden van deze unieke expertise vergroot je niet alleen de waarde die je biedt, maar ook je omzet. Je kan dan namelijk de bijbehorende supplementen met zelfvertrouwen adviseren.

Bouw een loyaal klantenbestand op

Klanten waarderen professionals die investeren in hun kennis. Versterk de band met jouw klanten en bouw een loyaal klantenbestand op. Personen die komen voor huidverbetering en het optimaliseren van hun huidgezondheid zijn meer geneigd om een traject aan te gaan waardoor je minder ‘eendags-klanten’ hebt, maar echte, loyale klanten die je dankbaar zijn voor de tijd en efforts die je in hen steekt.

Onderscheid jezelf

Zet jezelf op de kaart als expert in huidgezondheid en onderscheid je praktijk van de rest.

Schrijf je vandaag nog in voor de opleiding Huidgezondheid 360° en zet de eerste stap naar een stralende toekomst voor jou, je instituut en je klanten!

Opleidingsagenda

Data binnenkort beschikbaar.

Opleidingsagenda

Data binnenkort beschikbaar.

09-04-2024 07:00 Experience Center Almere Veluwezoom 7, 1327 AA Almere, Nederland Selecteren
10-04-2024 09:00 Experience Center Almere Veluwezoom 7, 1327 AA Almere, Nederland Selecteren
24-04-2024 13:00 Experience Center Almere Veluwezoom 7, 1327 AA Almere, Nederland Selecteren