Zuurstofbehandeling

Geneo’s gepatenteerde oxygenatieproces (zuurstofbehandeling) activeert het natuurlijke, fysiologische proces van het lichaam om het zuurstofgehalte intern te verhogen. Zuurstof wordt naar het huidoppervlak getransporteerd, gekend als het wetenschappelijke Bohr-effect, waar de verhoogde zuurstofniveaus de huid voorbereiden op maximale opname tijdens de rest van de gezichtsbehandeling.

Een Zuurstofbehandeling (OxyGeneo) van Geneo is een innovatieve huidverzorgingsprocedure die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het opfrissen van de teint en het stimuleren van de algehele gezondheid en uitstraling van de huid.

De OxyGeneo-technologie maakt gebruik van het wetenschappelijke Bohr-effect waarbij het lichaam in gang schiet om meer zuurstof naar het huidoppervlak te sturen. Het resultaat is een herstelde huidbalans en stralende teint.

Door het combineren van exfoliatie, zuurstof, infusie van actieve werkstoffen en (de optionele) radiofrequentie, biedt de Geneo een effectieve en veelzijdige oplossing voor huidverbetering, geschikt voor verschillende huidtypen en huidproblemen.

Gerelateerde apparaten

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw schoonheidsinstituut naar een hoger niveau kunnen tillen.