Divine Pro

De ultieme revolutie in huidverbetering: microneedling met radiofrequentie

De toekomst van huidverjonging en -verbetering! Als ervaren schoonheidsspecialiste of huidtherapeute begrijp je ongetwijfeld hoe cruciaal het is om je behandelingsportfolio voortdurend te vernieuwen en aan te passen aan de nieuwste en meest betrouwbare technologieën. Dat is waar microneedling met radiofrequentie in beeld komt – best of both worlds. Een baanbrekende behandeling die je klanten de meest mooie huiden zal opleveren waardoor ze zich zelfzekerder gaan voelen.

Wat is Microneedling?

De toekomst van huidverjonging en -verbetering! Als ervaren schoonheidsspecialiste of huidtherapeute begrijp je ongetwijfeld hoe cruciaal het is om je behandelingsportfolio voortdurend te vernieuwen en aan te passen aan de nieuwste en meest betrouwbare technologieën. Dat is waar microneedling met radiofrequentie in beeld komt – best of both worlds. Een baanbrekende behandeling die je klanten de meest mooie huiden zal opleveren waardoor ze zich zelfzekerder gaan voelen.

Hiermee behandel je:

 • Restacné
 • Rode en bruine vlekjes na acné
 • Fijne lijntjes
 • Kleine littekentjes (minder dan 6 maanden oud)
 • Grove poriën


Optimaliseer de resultaten van je klanten met de huid en voedingscursus
 Huidgezondheid 360°.

Wat maakt Microneedling met radiofrequentie anders?

Microneedling met radiofrequentie tilt de standaard naar een hoger niveau door radiofrequentie-energie te integreren met de microneedlingprocedure. Deze synergie versterkt de resultaten door dieper in de huid door te dringen, waardoor de collageenproductie nog verder wordt gestimuleerd. Het resultaat? Een stralende, stevigere huid met verminderde fijne lijntjes en rimpels.

Uniek aan de Microneedling RF van de Divine Pro is dat de volledige plaat opgewarmd wordt, en niet alleen de naaldjes zoals dat vaak bij andere RF-toestellen het geval is. Dit maakt dat de behandeling minder pijnlijk is en betere resultaten oplevert voor je klant.

Hiermee kunnen volgende huidcondities behandeld worden:

 • Actieve acné
 • Oudere acné-littekens
 • Onregelmatige huidtextuur
 • Striae
 • Operatielittekens
 • Littekens door brandwonden en andere traumalittekens
 • Diepe huidrimpels
 • Huidverslapping

Klinisch bewezen technologieën in één apparaat: de Divine Pro

De Divine Pro bevat een winnende combinatie van drie klinisch bewezen technologieën: VoluDerm microneedling met Radiofrequentie en TriFractional Radiofrequentie en TriPollar Radiofrequentie. Deze multidimensionale behandelingen werken samen om de diepe dermis, middendermis en epidermis te vernieuwen voor een holistische aanpak om tekenen van veroudering te herstellen.

Terwijl andere apparaten mechanische penetratie bieden gevolgd door RF-energie als secundair element, biedt de Divine Pro 2 energiepulsen, een hoge en korte puls voor penetratie van de hoornlaag en een lage en lange puls die ablatie en coagulatie van het onderliggende weefsel mogelijk maakt.

Naast de superieure en innovatieve technologie introduceerde Pollogen onlangs een Voluderm tip bestaande uit 100 ultradunne elektroden. Op zichzelf is deze tip een klinische doorbraak, de enige technologie die gelijktijdige epidermale en dermale behandeling biedt met verbeterde epidermale re-epithelisatie.

Voluderm

Bij de VoluDerm behandeling gaan micro-elektrodes in de diep-dermis om daar RF pulsen af te geven die zeer gelijkmatige en gecontroleerde kanaaltjes creëren. De ultra dunne elektrodes in combinatie met RF maken de behandeling pijnloos en geven meer volume aan de diep-dermis. Deze technologie stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur, collageen en nieuwe cellen.

Trifractional

TriFractional RF energie vernieuwt de buitenste epidermale lagen. Deze minimaal invasieve technologie geeft pijnloze oppervlakkige micro-pulsen die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking zetten. Beschadigde cellen worden verwijderd en het lichaam produceert actief nieuwe en gezonde huid.

Tripollar radiofrequentie

TriPollar Radiofrequentie is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

Waarom deze innovatieve behandelingen toevoegen aan je aanbod?

 • Trek nieuwe klanten aan: blijf ahead of the beauty game en trek klanten aan die op zoek zijn naar de nieuwste en meest effectieve huidverzorgingsbehandelingen.
 • Verbeter je professionaliteit: Laat zien dat je toegewijd bent aan excellente zorg door geavanceerde technologieën in te zetten.
 • Diversifieer je aanbod: het Divine Pro apparaat is veelzijdig en kan aangepast worden aan verschillende huidtypes en problemen, waardoor je een breed scala aan klanten kunt bedienen.

De voordelen van RF microneedling voor veelvoorkomende huidproblemen:

 • Vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetert de huidtextuur en -elasticiteit
 • Verstevigt en lift de huid
 • Vermindert acne littekens
 • Stralende en jeugdige uitstraling
 • Krijgt de verslapte huid weer strak zonder snijden
DIVINEPRO_VOOR_resurfacing_1beh DIVINEPRO_VOORNA_resurfacing_1beh

Textuurverbetering - VoluDerm RF Microneedling

Na 3 behandelingen.
Verbeterde textuur en de zichtbaarheid van acnelittekens is duidelijk gereduceerd.

Foto met dank aan Jonathan Yu M.D., Manila, Filippijnen.

DIVINEPRO_VOOr_resurfacing_1beh DIVINEPRO_NA_resurfacing_1beh

Huidversteviging - Tripollar

Na 5 behandelingen Rimpelvermindering en huidverstrakking

Foto met dank aan Pollogen, Tel Aviv, Israël

Voluderm + RF Trifractionele technologie helpt het huidvolume, littekenvorming en huidverslapping te verbeteren.

Het is een ideale niet-chirurgische keuze:

 • Minimaal invasief
 • Minimale downtime (perfect voor pas bevallen moeders die altijd in beweging zijn)
 • Geen bloedingen of blauwe plekken
 • Geen plaatselijke verdoving nodig
 • De ENIGE RF-microneedlingbehandeling die werkt op de opperhuid, lederhuid en spierlaag
 • Geavanceerde laserachtige resultaten

Veelgestelde vragen

Wanneer ziet de klant het resultaat van de RF Microneedling behandeling?

Klanten geven aan na de eerste dag een gloed te zien op hun huid, maar na 2 weken worden de resultaten pas echt top. Dit neemt de komende 3 maanden alleen maar toe omdat er een stimulatie van nieuw collageen en elastine plaatsvindt.

Patiënten beschrijven de behandeling als …

De meest populaire zones zijn gelaat, hals en decolleté, maar in feite kunnen alle zones van het lichaam behandeld worden.

Alle huidtypes kunnen behandeld worden, zo ook de gebruinde en donkere huid (van Fitzpatrick I-VI).

De meest populaire zones zijn gelaat, hals en decolleté, maar in feite kunnen alle zones van het lichaam behandeld worden.

Boek een meet & treat

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom hier stoppen?

Bij Hebea Professional geloven we dat huidverbetering een holistisch gegeven is, waarbij er rekening gehouden wordt met leefstijl, je voeding en darmgezondheid. Daarom hebben we de opleiding Huidgezondheid 360° ontwikkeld. Met deze opleiding heb je alle handvaten om je klanten op een dieper niveau te helpen naar een stralende huid.