Opleiding Microneedling

Microneedling is een manier om huidverbetering te bereiken bij de onderstaande huidproblemen:

  • Rimpels
  • Striae
  • Acnelittekens

ACS (Advanced Cell Stimulation)

ACS (Advanced Cell Stimulation) is de nieuwste manier van microneedlen, het is een anti-aging en huidverbeteringstechniek dat volledig geaccepteerde mogelijkheden biedt om de aanmaak van collageen en nieuwe cellen te stimuleren.

Activering van het natuurlijke herstelproces door microperforaties

Een gericht, minimaal invasieve beschadiging van de huid door microperforaties in combinatie met dermaceutische of paraceutische huidverbeteringsproducten. Hiermee wordt het natuurlijke herstelmechanisme van het lichaam geactiveerd. De celgroeifase treedt binnen slechts enkele minuten in werking en gaat onmiddellijk over in de regeneratiefase.

ACS maakt ontelbare microperforaties in de huid waardoor:

  • De celgroeifactoren geactiveerd worden
  • Productie van nieuw collageen gestimuleerd wordt
  • Productie en toename van hyaluronzuur in de huid
  • Verhoging van de opname van actieve werkstoffen tijdens de behandeling

De opleiding

Je leert zeer praktijkgericht de behandeling uit te voeren. De lessen gaan door in kleine groepjes zodat er voldoende ruimte is om vragen te stellen.
Aan het einde van de opleiding krijg je een certificaat en kan je aan de slag met microneedlingbehandelingen in je instituut.

Zou je graag medisch-esthetische behandelingen willen aanbieden in je salon?

Combineer dan de opleiding microneedling met de opleiding NOON Therapeut. Hiermee boost je de resultaten voor je klanten want je werkt met hooggedoseerde actieve ingrediënten en minimaliseer je de neveneffecten die gekend zijn bij peelings en microneedling doordat de producten van NOON de DermShield-technologie bevatten. Dit legt een laagje op de huid, die deze beschermt tegen irritaties en roodheden.

Tijdens de opleiding werken we met de Digital Hand-R. Vooraanstaand microneedling-apparatuur waarbij het kopstukje op hoog tempo vibreert, hierdoor worden er op gecontroleerde wijze microperforaties gemaakt in de huid en waarbij we de actieve werkstoffen in de huid sluizen.

Hiermee creëer je een helende reactie waarbij de huid aangezet wordt tot het aanmaken van collageen & elastine en aan celvernieuwing doet.

Praktische informatie

Algemeen

Duur opleiding

Halve dag

Prijs

€2050 inclusief startpakket CNC of NOON Aesthetics

Groepsgrootte

Max 6 cursisten

Lunch

Ja, broodjeslunch

Certificaat

Ja

Locatie opleiding

In het Hoofdkantoor van Hebea Professional in Reet (tegen Antwerpen)

Verloop opleiding

Dag 1: Basistraining

De opleiding microneedling bij Hebea Professional richt zich op het aanleren van de Advanced Cell Stimulation (ACS) techniek. Deze training helpt bij de behandeling van huidproblemen zoals rimpels, striae en acnelittekens door middel van gerichte microperforaties die de natuurlijke huidregeneratie stimuleren. Je leert praktijkgericht in kleine groepen, en het combineren van deze opleiding met de NOON Therapeut opleiding kan resultaten versterken.

Master huidverbetering: Microneedling in combinatie met de opleiding NOON Therapeut

Wil je jouw schoonheidsinstituut onderscheiden en indruk maken op jouw klanten met prachtige resultaten voor hun huidproblemen?

Start vandaag nog met de opleidingen microneedling & Noon Therapeut en ontdek de kracht van wetenschappelijk onderbouwde huidverbetering.

Opleidingsagenda

Data binnenkort beschikbaar.

Opleidingsagenda

Data binnenkort beschikbaar.

26-04-2024 10:00 Hoofdkantoor Hebea Steenweg op Waarloos 37, 2840 Reet Selecteren
28-04-2024 14:00 Experience Center Almere Veluwezoom 7, 1327 AA Almere, Nederland Selecteren
17-05-2024 10:00 Hoofdkantoor Hebea Steenweg op Waarloos 37, 2840 Reet Selecteren