Cellulite behandeling

Cellulite en cellulitis worden vaak door elkaar gehaald, maar zijn twee verschillende aandoeningen. Met cellulite wordt een bobbelige structuur van de huid en het onderhuidse bindweefsel bedoeld. Cellulitis is een bacteriële infectie van het bindweefsel. Cellulite komt vooral voor op de (boven)benen, armen en billen.

Om cellulite te behandelen maken we gebruik van de radiofrequentie-technologie. Dit is een niet-invasieve cosmetische procedure die gericht is op het verminderen van de zichtbaarheid van cellulite, ook bekend als sinaasappelhuid.

Cellulite wordt veroorzaakt door de structuur van het onderhuidse vetweefsel en bindweefsel, waardoor vetcellen tegen de huid drukken en een onregelmatige textuur en putjes veroorzaken. Radiofrequentie is een effectieve technologie die kan helpen bij het verminderen van de verschijning van cellulite door het stimuleren van collageenproductie, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van vetophopingen.

Gerelateerde apparaten

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw schoonheidsinstituut naar een hoger niveau kunnen tillen.