Noon Aesthetics

De pionier in innovatieve huidverbetering voor huidexperts

NOON Aesthetics staat voor wetenschappelijk onderbouwde huidverbetering die jouw schoonheidsinstituut transformeert van huidverzorging naar huidverbetering.

Ontdek waarom steeds meer instituten kiezen voor het medical grade skincare merk NOON en maak indruk op jouw klanten met onze innovatieve benaderingen voor huidverbetering en gezichtsbehandelingen, ondersteund door de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Noon Aesthetics: excelleren als huidprofessional

We begrijpen dat je als huidprofessional ernaar streeft om de best mogelijke resultaten voor je klanten te behalen. Noon Aesthetics staat garant voor een ongeëvenaarde ervaring, mét resultaat vanaf de eerste behandeling.

Omdat je met een paraceutisch huidverbeteringsmerk werkt, met hoog gedoseerde actieve werkstoffen is het belangrijk om je kennis te vergroten tijdens de 2-daagse opleiding.

Hier word je opgeleid tot NOON huidprofessional en leer je bij over de anatomie van de huid, de nieuwste technieken en protocollen, de huidproblemen en hun oorzaken en hoe je deze kan oplossen aan de hand van onze medical grade chemische peelings en producten.

Na de opleiding, ben je in staat om oplossingen te bieden voor de meest courante huidproblemen zoals:

  • Acne
  • Hyperpigmentatie
  • Seborroïsch eczeem
  • Huidveroudering (fijne lijntjes en rimpelreductie)
  • Rosacea

Waarom kiezen voor Noon Aesthetics in
jouw schoonheidsinstituut?

Huidverbetering op maat

Bied jouw klanten een unieke ervaring met op maat gemaakte huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Of het nu gaat om hydratatie, verjonging of het aanpakken van specifieke huidproblemen, Noon Aesthetics voorziet in de behoeften van elk type huid met formuleringen die zijn gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek, om zo uitmuntende resultaten te behalen.

Professionele producten voor doeltreffende resultaten

Maak premium huidverbetering de standaard in jouw schoonheidsinstituut met de professionele NOON producten, samengesteld op basis van wetenschappelijke formuleringen en expertise. Noon Aesthetics biedt hoogwaardige, doelgerichte producten die uitmuntende resultaten opleveren. Werk samen met jouw klanten op hun huiddoelen en laat ze stralen na elke behandeling.

Kwalitatieve ingrediënten

Noon Aesthetics is toegewijd aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten in hun producten. Ze geven prioriteit aan het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en huidvriendelijke ingrediënten om effectieve en veilige huidverzorgingsoplossingen te bieden.

Wetenschappelijk onderbouwd

Noon Aesthetics is niet zomaar een merk; het is een op wetenschap gebaseerde innovatie in de skincare markt dat jouw instituut naar nieuwe hoogten zal tillen. Profiteer van onze deskundige ondersteuning en wetenschappelijk gefundeerde producten om jouw klanten te betoveren met resultaten die gebaseerd zijn op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Compact productgamma

Noon Aesthetics biedt een gevarieerd aanbod aan huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes en huidproblemen. Hun productlijn bestaat uit een 40-tal producten met onder andere gezichtsreinigers, moisturizers, exfolianten, serums, maskers en meer.

Exclusieve DermShield™-technologie

Laat jouw klanten versteld staan van de kracht van de unieke DermShield™ -technologie. Niet alleen biedt NOON doeltreffende huidverjonging, maar levert het ook een ongeëvenaarde bescherming tegen roodheden en irritaties. Differentieer jezelf met cutting-edge technologie waarvan de resultaten wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Cruelty-free & duurzaam

Noon Aesthetics is met trots een cruelty-free merk. Ze testen hun producten niet op dieren en zorgen ervoor dat hun productieprocessen voldoen aan ethische normen. Door voor Noon Aesthetics te kiezen, steun je een merk dat dierenwelzijn hoog in het vaandel draagt. Daarnaast bevatten de producten geen microplastics en zijn ze 100% Vegan. Ook de introductie van navulbare verpakkingen zijn er gekomen om de planeet te beschermen.

Nergens online te koop

De NOON producten voor thuis zijn nergens online te koop en enkel verkrijgbaar bij getrainde NOON huidprofessionals. Dit met een reden, want onze professionele producten bevatten namelijk hoge concentraties actieve ingrediënten, waardoor ze enkel door NOON Therapeuten verkocht mogen worden. Klanten zullen dus hun huidverbeteringsproducten bij jou aankopen, hiermee behoud je exclusiviteit ten opzichte van andere merken die wel online te vinden zijn op Bol.com of Amazon.

Vertrouwd door artsen en dermatologen

De producten van NOON zijn wereldwijd in huidklinieken terug te vinden bij artsen, dermatologen en huidtherapeuten want ook zij vertrouwen op de medisch-esthetische resultaten van NOON.

Over Noon

NOON is een Israëlisch huidverbeteringsmerk dat al meer dan 10 jaar expert is in het ontwikkelen van formuleringen voor huidindicaties als acne, rosacea, pigmentatie, huidveroudering, zonneschade, etc.

Dit medisch-esthetisch merk is uniek op de markt dankzij hun gepatenteerde DermShield-technologie, die het mogelijk maakt om met hooggedoseerde actieve ingrediënten te werken, zonder de gekende bijwerkingen zoals roodheid en irritaties.

Master huidverbetering: Noon Aesthetics & Huidgezondheid 360°

Wil je jouw schoonheidsinstituut onderscheiden en indruk maken op jouw klanten met prachtige resultaten voor hun huidproblemen? Start vandaag nog met Noon Aesthetics en ontdek de kracht van wetenschappelijk onderbouwde huidverbetering.

Maar waarom hier stoppen? Bij Hebea Professional zijn we ervan overtuigd dat huidverbetering een holistisch gegeven is, waarbij de interne processen van het lichaam effect hebben op de algehele huidgezondheid.

Daarom hebben we de cursus Huidgezondheid 360° ontwikkeld, zodat je alle aspecten van huidverbetering meehebt wanneer je je klanten behandelt. Dit is een mooie aanvulling op de opleiding tot NOON Therapeut.

Boek een meet & treat

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.