KB PRO: Microblading

Permanente make-up wenkbrauwen, eyeliner en lippen

Prachtige en natuurlijk volle wenkbrauwen zijn razend populair geworden. Vele vrouwen wensen hun blik te openen en zoeken naar manieren om hun eigen wenkbrauwen voller te krijgen… en dan komen ze uit op microblading en/of permanente make-up. Door middel van microblading kunnen prachtige, natuurlijke resultaten behaald worden, die gemakkelijk 1 à 2 jaar behouden blijven.

Wat is microblading?

Dankzij microblading kan je een supernatuurlijke look creëren voor je klanten. Het is een techniek die heel natuurlijk oogt, waarbij met speciale blades het pigment in de huid gebracht wordt door middel van oppervlakkige krasjes in de wenkbrauwhuid. De ultra fijne gepigmenteerde haartjes zijn nauwelijks van natuurlijke haartjes te onderscheiden.
Deze techniek is geschikt voor elk huidtype en wat uniek is bij KB Pro is dat de pigmenten volledig afgestemd worden op de natuurlijke haarkleur van de klant.

Voor Microblading geldt dat de blades exceptioneel dun en scherp moeten zijn voor het beste en mooiste resultaat. Bovendien moeten de blades aan alle wettelijke eisen voldoen. In de meeste Europese landen is het wettelijk verboden om met houders te werken waar men losse blades in steekt. Hebea werkt uitsluitend met de volledig disposable hand tool van KB Pro voor volledige hygiëne en veiligheid.

KB PRO: award winning pigmenten

Wil je graag leren microbladen en permanente make-up plaatsen? Dan is deze opleiding voor jou! Je krijgt les van een ervaren vakexpert, die zelf de internationale opleiding gevolgd heeft bij Karen Betts. Docent Marcel staat voor je klaar om de kennis die hij heeft opgedaan, met jou te delen.

Ben je van plan om permanente make-up en/of microblading toe te voegen aan je behandelaanbod?
Bekijk dan zeker de opleidingspagina’s, waar je alle informatie en lesdata kan terugvinden.

Wie is Karen Betts?

Karen Betts is de bekendste permanente make-up artieste en meest bekroonde trainster in het Verenigd Koninkrijk en zelfs wereldwijd. Haar werk als PMU artieste in de schoonheidssector wordt unaniem als beste gewaardeerd. Karen mag de grootste sterren uit de TV- en filmwereld tot haar klanten rekenen en wanneer de media de opinie van een expert wil, wordt Karen gevraagd.

Waarom kiezen voor de opleiding Microblading van Karen Betts?

Je hebt geen ervaring nodig om met deze cursus te starten want wij leren je alle ins en outs over microblading en/of permanente make-up. Bekijk zeker de opleidingspagina’s, waar je alle informatie en lesdata kan terugvinden.