About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Over Ons

HEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning voor schoonheidsspecialisten en brancheverwante beroepen, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en daarbij horende toegepaste professionele opleidingen en trainingen.

HEBEA PROFESSIONAL vindt haar oorsprong in het in 1927 opgerichte moederbedrijf Vivet Cosmetics. Al meer dan 90 jaar leggen wij de focus op productinnovatie en professionele ondersteuning. Vooruit zien, trends en marktontwikkelingen ontdekken en zorgen dat onze klanten als eerste de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen kunnen aanbieden, heeft ervoor gezorgd dat onze klanten altijd voorop lopen en trendsetter zijn ten opzichte van hun collega’s. Met momenteel de 3e generatie aan het roer en de 4e generatie die al volop bezig is om HEBEA PROFESSIONAL met de digitale tijdperk mee te laten gaan, zijn we op weg naar een eeuw lang succes als familiebedrijf en zullen wij meer dan ooit deze strategische toekomstvisie verder zetten waarvan ù als klant de vruchten plukt.

Inspirerend

Een grote valkuil voor een instituut is, dat de sleur erin komt. Dat is niet goed voor de schoonheidsspecialiste en zeker niet goed voor de klant die dan op ontdekking uit gaat bij andere salons.

HEBEA PROFESSIONAL inspireert haar klanten door creatief bezig te zijn, steeds vernieuwende producten en behandelingen te introduceren en onze professionele schoonheidsspecialisten te laten genieten van hun beroep.

Betrouwbaar

Een historie opbouwen van meer dan 90 JAAR VAKMANSCHAP kan alleen maar gerealiseerd worden dankzij het vertrouwen dat onze klanten in HEBEA PROFESSIONAL hebben. Dit is niet iets wat men kan creëren, maar dat wordt opgebouwd uit jarenlang respect en vertrouwen.

Als geen ander biedt HEBEA PROFESSIONAL professionele opleidingen en kwalitatieve ondersteuning aan, zodat de goesting in en liefde voor het vak bij de schoonheidsspecialiste alleen maar kan groeien. Dit hebben wij in de vorige eeuw bewezen en zullen wij ook in de volgende eeuw blijven doen.

Wij maken van uw zaak een sterke merk

Onze Troeven

90+ Jaar
Ervaring

Persoonlijke
Service

Uitgebreid
Gamma

Professioneel
Team

Gepersonaliseerde
Opleiding