Alexandria Professional

Wat is suikerontharing?

Suikerontharing is een 100% natuurlijke manier van ontharen. Er wordt gebruik gemaakt van suikerpasta, dat bestaat uit water, suiker en citroen. De suikerpasta wordt tegen de haargroeirichting in gemasseerd op de huid, en er wordt middels een zacht ‘flicken’ onthaard met haargroeirichting mee. Dit is veel logischer dan het ‘klassieke harsen’ want hierdoor ga je veel minder …

Wist je dat suikerontharing de meest logische manier van ontharen is?

Minder pijn, meer comfort

Suikerontharing is beduidend minder pijnlijk dan traditioneel harsen. De suikerpasta hecht alleen aan de haren en niet aan de huid, waardoor irritatie tot een minimum beperkt wordt. Je kan hierdoor ook meerdere malen over dezelfde zone gaan, zonder de huid te irriteren.

100% natuurlijk en veganistisch

In een tijd waarin klanten steeds meer waarde hechten aan natuurlijke en veganistische producten, is suikerontharing de perfecte keuze. Onze suikerpasta bevat geen kunstmatige toevoegingen, chemicaliën of parfum.

Geschikt voor alle huidtypes

Suikerontharing is mild genoeg voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Het minimaliseert het risico op allergische reacties en ingegroeide haren, wat resulteert in een gladde en gezonde huid voor al je klanten.

Langdurige resultaten

Suikerontharing verwijdert niet alleen de haren maar ook dode huidcellen, wat zorgt voor een langdurigere zachtheid en een stralende huid.

Eenvoudige reiniging

Suikerpasta is wateroplosbaar en laat geen kleverige resten achter op de huid. Schoonmaken is een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt voor je klanten.

Join the Sweet Revolution!
Kies voor Alexandria Professional,
de originele suikerontharing.

Ongeëvenaarde Kwaliteit

Alexandria Professional® produceert 100% van al zijn suikerpasta’s om een uitstekende en consistente kwaliteit te garanderen voor elke verpakking. Er zijn geen chemische toevoegingen, geen washarsen als “valsspeeltoevoeging”. AP®’s productlijn is 100% vrij van de “nasties” zoals parabenen, urea, laurel sulfaten en petro.

Klanttevredenheid

Onze suikerpasta is ontworpen met de klant in gedachten. Het minimaliseert pijn en irritatie, wat leidt tot een uitzonderlijke ervaring voor jouw klanten. Tevreden klanten betekenen terugkerende klanten.

Opleiding en Ondersteuning

Als je voor Alexandria Professional® kiest, krijg je toegang tot uitgebreide opleidingen en continue ondersteuning. We geloven dat kennis de sleutel is tot succes, en we staan klaar om je te begeleiden op elke stap van je suikerontharingsavontuur.

Innovatie in ontharing

Alexandria Professional® blijft voorop lopen in de ontharingsindustrie met continue innovaties en verbeteringen. Door voor ons AP® te kiezen, ben je verzekerd van de nieuwste en meest effectieve ontharingsproducten op de markt.

Transformeer jouw instituut dankzij Suikerontharing

Kies voor suikerontharing en onderscheid jezelf van andere beauty salons door een natuurlijke en effectieve ontharingservaring aan te bieden. Jouw klanten zullen de resultaten waarderen en blijven terugkomen voor jouw unieke, zachte manier van ontharen.
Bekijk de mogelijkheden voor de opleiding Suikerontharing.

Boek een meet & treat

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit vind je wellicht ook interessant: