GENEO+

A bubbled up experience for everyone

Het ultieme gezichtsbehandelingsplatform voor een jongere, frissere en natuurlijk ogende huid. Het is het enige apparaat op de markt dat unieke technologieën, Oxygeneo, ultrasound en Tripollar RF, biedt. Je schoonheid komt van binnenuit.

Geneo+: Het ultieme microdermabrasiesysteem

GENEO+ is een microdermabrasiesysteem dat veilige, effectieve en eenvoudige gezichtsbehandelingen biedt. Microdermabrasie is een mechanisch proces gebaseerd op het concept van afschilfering van de bovenste laag huidcellen. Tijdens dit proces interpreteert het lichaam deze activiteit als een lichte verwonding van de huid en begint in plaats daarvan gezonde nieuwe huidcellen aan te maken.

Massagekop voor een stralende teint

GENEO+ bevat ook een massagekop die zorgt voor een levendigere uitstraling en de teint er frisser en strakker uit laat zien.

Effectieve huidverjonging met Geneo+

Geneo+ biedt haar gebruikers de mogelijkheid van effectieve behandelingen door het stimuleren van de natuurlijke processen van huidverjonging. De kracht van OxyGeneo, aangevuld met Ultrasound en Tripollar Radiofrequentie, biedt huidprofessionals de waardevolle voordelen van een direct zichtbare huidverbetering en verjongende effecten op de lange termijn voor hun klanten.

Geneo+ behandelingen kunnen worden aangeboden aan een breed scala van huidtypes, leeftijden en behoeften, waardoor het een perfecte oplossing is voor het behoud van een gezonde huid.

Technologieën Geneo+

Oxygeneo

De Geneo OxyPods reageren met Primer Gel om de huid zachtjes te exfoliëren en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen, wat ideale omstandigheden creëert om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

Ultrasound

Een ultrasone ervaring die microtrillingen creëert die de huid onmiddellijk gladder maken en de doorlaatbaarheid van de beschermlaag van de huid vergroten, waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen.

Tripollar radiofrequentie

TriPollar Radio Frequency (RF)-technologie is een innovatieve, gepatenteerde RF-technologie van de 3e generatie. Het verwarmt de huid tot 42°C om zo de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine te triggeren.
Het resultaat is een duidelijk zichbare gelaatsverjonging.

Oxypods, unieke bubbels voor de huid

Voor de GENEO X behandeling wordt er gebruik gemaakt van OxyPods in combinatie met een Primer Gel en een serum boordevol actieve ingrediënten die ingesluisd worden met het Ultrasoon handstuk.

OxyPods reageren met de Primer Gel om de huid zachtjes te exfoliëren (microdermabrasie) en een bruisende, CO2-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen. Dit wetenschappelijk en natuurlijk fenomeen is ook gekend onder de naam Bohr-effect. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren. Het resultaat is een zichtbaar gerevitaliseerde huid en een unieke glow.

Reactiveer je huid van binnenuit dankzij de 6 persoonlijke behandelingen (OxyPods)

Verken onze 6 OxyPods behandelingen: Balance, Detox, Revive, Illuminate, Glam, en Retouch, elk specifiek gericht op unieke huidbehoeften. Deze behandelingen bieden een spectrum aan voordelen, van diepreiniging tot huidverjonging, en zijn ontworpen om elk huidtype te transformeren naar een stralende, gezonde uitstraling.

Balance

Gemengde en vette huid

De Geneo Balance heeft een diepreinigende werking in de poriën en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt vermindert. Het verbetert de huidtextuur, werkt matterend en geeft
een gladdere uitstraling.

Belangrijkste ingrediënten: Bamboe Carbon, Camu Camu Extract, Amandelzuur, Citroenzuur, Salicylzuur, Oligopeptide Complex, Kalium Diglycinaat, Paardenstaart Extract

Kies Balance als je wilt werken op:

Puistjes en onzuiverheden
Behandelt effectief milde tot matige acne bij vette huidtypes en minimaliseert de zichtbaarheid van acnelittekens.

Vette huid
Reguleert de talgproductie en absorbeert onzuiverheden die onzuiverheden veroorzaken.

Vergrote poriën
Minimaliseert de zichtbaarheid van poriën en verfijnt de textuur.

Beschermt en ontgift

Geneo OxyPods reageren met Primer Gel om de huid zachtjes te exfoliëren en een bruisende, CO₂-rijke omgeving op het huidoppervlak te creëren. Het lichaam reageert hierop door een golf van zuurstof naar de huid te sturen (dit wordt ook wel het Bohr-effect genoemd), waardoor ideale omstandigheden ontstaan om de huid van binnenuit te voeden en te transformeren.

De OxyGeneo-behandeling is de enige zuurstofbehandeling die écht werkt omdat het zuurstoftoevoer van binnenuit gestimuleerd wordt. Andere zuurstofbehandelingen werken van buitenaf, maar de huid kan helemaal geen zuurstof opnemen van buitenaf!

Kies Detox als je wilt werken op:

Huidbescherming
Behandelt en beschermt de huidbarrière tegen tekenen van veroudering veroorzaakt door omgevingsstress, UV-stralen, vervuiling en externe allergieën.

Gevoelige huid
Milde behandeling met antioxidanten en kalmerende ingrediënten om ontstekingen en roodheid bij elk huidtype te verminderen.

Onzuivere huid

Behandelt onzuivere huid bij droge en gemengde huidtypes veroorzaakt door omgevingsfactoren, stress, voeding en hormonen.

Anti-aging bij huidveroudering

De Geneo Revive verbetert de huidtextuur en reduceert rimpels en lijntjes. Maakt de huid glad, verjongt en verfrist. Revitaliseert de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Belangrijkste ingrediënten: Rode Alg, Caffeïnezuur, Ferulazuur, Retinyl Palmitate (Vitamine A), Peptide Complex, Edelweiss Extract, Olie Complex, Vanille Extract.

Kies Revive als je wilt werken op:

Fijne lijntjes en rimpels
Vermindert zichtbaar de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Anti-aging
Remt enzymen die collageen in de huid afbreken en tekenen van huidveroudering veroorzaken.

Ruwe textuur
Verhoogt de elasticiteit en de collageenproductie voor een gladdere teint.

Voor huidverheldering

De Glo₂Facial Illuminate brengt de doffe huid met een levenloze uitstraling weer terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling.

Belangrijkste ingrediënten: Vitamine C, Kojinezuur, Bèta-caroteen, Alpha Arbutin, Undecylenoyl Phenylaline, Diacetyl Boldine (boomschors), Octaanzuur, Paardenstaart Extract.

Kies Illuminate als je wilt werken op:

Donkere vlekken en acnelittekens
Vermindert zichtbaar de zichtbaarheid van pigmentvlekken veroorzaakt door zonneschade en acnelittekens.

Ongelijkmatige teint
Verheldert de huid voor een meer uniforme teint en textuur.

Doffe huid
Vernieuwt de doffe teint voor een helderder, gladder en voller uiterlijk.

Huidversteviging, lifting en volumeboost

De Glo₂Facial Glam geeft een lifting en plumping effect voor visibel meer huidvolume. Het versterkt de celwanden en beschermt tegen de afbraak van elastine. Geeft de verslapte huid de boost die het nodig heeft.

Belangrijkste ingrediënten: 24 Karaat goud, Zijde aminozuren, Carnosine peptide, Vitamine A, Hyaluronzuur, Rozenbottel olie, Marula olie, PhytoSpherixTM.

Kies Revive als je wilt werken op:

Anti-aging
Verbetert de collageenregeneratie en versterkt de huidbarrière om te beschermen tegen vrije radicalen die rimpels en zichtbare tekenen van veroudering veroorzaken.

Ruwe huidtextuur
Verhoogt de elasticiteit en collageenproductie voor een gladdere teint.

Doffe huid
Vernieuwt de doffe teint voor een helderder, gladder en voller uiterlijk.

Intensieve huidvernieuwing met AHA’s en BHA’s

De Geneo Retouch geeft een dubbele exfoliatie: mechanisch en chemisch. Voor elke huid die nood heeft aan verbetering en vernieuwing. De ultieme behandeling voor een gladde en stralende teint, die de huid een frisse start geeft met buitengewone resultaten.

Belangrijkste ingrediënten: Blauwe Bosbes Extract, Salicylzuur, Barnsteenzuur, Amandelzuur, Glycolzuur, Melkzuur, AquaxylTM.

Kies retouch als je wilt werken op:

Fijne lijntjes en rimpels
Vermindert en remt zichtbaar tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels.

Pigmentatie
Vermindert onzuiverheden en corrigeert vlekken.

Ongelijkmatige textuur
Verhoogt de elasticiteit en collageenproductie voor een gladdere, gelijkmatige teint.

Beauty award winning technologie

Geneo wint de 2023 Cosmo Beauty Award voor beste gezichtsbehandeling.

Wanneer kiezen voor het Geneo apparaat voor je instituut

  • Je wilt zichtbaar resultaat behalen voor je klanten
  • Je wilt je specialiseren in huidverbetering met apparatuur
  • Je zoekt een gelaatsbehandeling die zowel huidverbeterend werkt als ontspannend
  • Je bent op zoek naar een behandeling die de natuurlijke schoonheid naar boven brengt
  • Je zoekt een gezichtsbehandeling zonder downtime
  • Je wenst je instituut te onderscheiden van andere salons
  • Je bent op zoek naar een gelaatsbehandeling waarvoor je klanten blijven terugkomen

Boek een meet & treat

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
GDPR
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.