ESA

ESA staat voor “Electrical Skin Activation” en is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt voor niet-chirurgische huidverstrakking en huidverbetering. Deze technologie maakt gebruik van geconcentreerde radiofrequente (RF) energie om de diepere lagen van de huid te verwarmen, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid wordt verstevigd.

Tijdens een ESA-behandeling wordt een speciale handpiece met RF-energie over het te behandelen gebied bewogen. De RF-energie dringt door in de diepere lagen van de huid zonder de oppervlakte te beschadigen. Dit zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel, wat leidt tot samentrekking van bestaand collageen en stimulatie van de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid strakker, steviger en jeugdiger.

Gerelateerde apparaten

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw schoonheidsinstituut naar een hoger niveau kunnen tillen.