About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

labelladonna mineral makeup minerals on the go

La Bella Donna
Medische Minerale Make-Up

La Bella Donna werd 20 jaar geleden ontwikkeld als mineraal make-up merk dat tevens de huid verzorgt. Het is in feite een skincare product, dat je tegelijkertijd laat stralen.

 

De minerale make-up van La Bella Donna werd oorspronkelijk gecreëerd om te gebruiken na cosmetische en medische ingrepen.
Plastische chirurgen raden La Bella Donna minerale make-up aan na chemische peelings, laserbehandelingen, operaties, fillers, enz… Net dan is het uiterst belangrijk om je huid goed te verzorgen en te laten ademen om het beste resultaat te verkrijgen (en te behouden).

 

Ga dus niet zomaar chemische make-up smeren op je huid want deze kan de huid gaan verstoppen en/of irritaties veroorzaken.

De 4 mineralen in La Bella Donna

Titanium Dioxide

Is een niet-chemische zonbeschermer dat zowel UV-A als UV-B en infraroodstraling blokkeert.

Zinkoxide

Werkt ontstekingsremmend en is kalmerend voor de huid.

Bismut oxychloride

Versnelt het genezingsproces dankzij zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Vermindert roodheid veroorzaakt door acné, eczeem of rosacea.

Ijzeroxide

Reflecteert licht, vermindert rimpels en fijne lijntjes en roodheid.

 

Minerale Make-Up: goed voor de huid

100% Natuurlijk, vegan en dierproefvrij

Bij La Bella Donna staan ze achter het clean beauty concept, daarom bevatten de producten enkel pure ingrediënten met pure mineralen die gewonnen worden uit gesteenten die unieke eigenschappen bevatten die je niet kunt vinden in andere minerale make-up. Ondertussen in La Bella Donna’s minerale make-up uitgegroeid tot een revolutionair innovatief verzorgingsconcept: natuurlijke mineralen die zich gedragen als make-up en tegelijkertijd de huid verzorgen.• Zonder chemische kleurstoffen
• Zonder talc
• Zonder lood
• Zonder aluminium
• Zonder parfum
• Zonder parabenen
• Zonder teer

Waarin verschilt La Bella Donna?

La Bella Donna verschilt van andere minerale make-up omdat de mineralen 3x gemalen worden terwijl andere merken maar 1x gemalen worden.

Daardoor wordt er een uitzonderlijk fijne structuur bekomen die licht aanvoelt en beter op de huid gefixeerd blijft.

 

 

labelladonna mineral makeup minerals on the go hebea professional
labelladonna mineral makeup minerals on the go hebea professional

Minerale Make-Up: voor wie?

Huidspecialisten en dermatologen raden La Bella Donna minerale make-up aan voor vrouwen met een gevoelige, allergische, eczeem en/of acnéhuid, rosacea of bij andere huidproblemen.

Uiteraard is La Bella Donna ook geschikt voor alle vrouwen die zich bewust zijn van de negatieve invloeden van chemische make-up en een gezond alternatief willen.

 

La Bella Donna, medische minerale make-up geschikt voor elke huid, van elke vrouw! Ontdek het volledige gamma op de Hebea Webshop.

 

Zelf verdeler worden van dit prachtige merk? Contacteer ons.

Gezicht

Ogen

Lippen

Zonbescherming