About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

NOON Aesthetics

Bent u klaar om uw instituut naar een hoger niveau te brengen, dan is NOON Aesthetics het merk waarmee u het verschil maakt. NOON is een specialisatie voor elk instituut dat zéér intensieve anti-aging behandelingen wil geven en zelfs voor ernstige huidproblemen een oplossing wil bieden.

 
Als NOON Therapist geeft u paraceutische behandelingen die met name gericht zijn op:
• Anti-Aging
• Hyperpigmentatie
• Acne
 
Ook andere huidproblemen zoals rosacea, eczeem en allergische huid kunnen met de NOON therapieën succesvol behandeld worden. Uiteraard worden NOON behandelingen niet alleen toegepast bij huidproblemen, maar ook de klanten zonder huidproblemen krijgen een zichtbare huidverbetering.

Het succes van NOON zit in de hogere concentraties actieve en innovatieve werkstoffen. Aangezien deze hoger zijn dan tot nu toe mogelijk was in de professionele schoonheidsbranche, is NOON het eerste merk ter wereld dat een nieuwe gradatie definieert tussen dermaceutische producten voor de esthetische branche en farmaceutische producten voor de medischebranche. NOON is paraceutisch, waarmee u een upgrade maakt van huidverzorging naar huidverbetering.

WAAR ANDERE MERKEN HUN GREZEN BEREIKEN, GAAT NOON AESTHETICS VERDER.

NOON is uniek binnen de esthetische wereld. Huidproducten zijn aan grenzen gebonden op het gebied van concentratie en intensiteit van werkstoffen. Bepaalde werkstoffen kunnen tot ongewenste bijwerkingen leiden indien ze in een te hoge concentratie op de huid aangebracht worden. 

 

 

Technologie Dermshield: Hoe werkt het?

Het geheim zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie. Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd. Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt. 

 

Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

 

Paraceutische peeling

De DermShield™ technologie betekent ook een revolutie op gebied van peelings zoals AHA’s, BHA’s en andere peelings. Ook hier bewijst DermShield™ zijn waardevolle bescherming. Een goede krachtige peeling wordt bepaald door enerzijds de concentratie van het 

zuur (%) en anderzijds de pH-waarde. Echter hoe sterker de peeling, hoe groter de kans op ongewenste bijwerkingen. 

 

NOON beschikt over krachtige paraceutische peelings met hoge concentraties en lage pH-waarde. Alle paraceutische peelings van NOON hebben een pH-waarde lager dan 1. Dankzij de bescherming van de DermShield™ technologie zijn deze krachtige peelings veilig om mee te werken en geven ze geen ongewenste bijwerkingen. 

 

 

EEN NIEUWE KIJK OP HUIDDIAGNOSE EN -BEHANDELING

Bij NOON wordt geen huidtype behandeld, maar wordt de huidconditie behandeld, waarop de behandelingen en producten zijn afgestemd. Door middel van een nieuwe diagnosemethode komt u tot een behandeltherapie die u volledig uitgewerkt in het protocollenboek aantreft. 

 

NOON wijkt ook af van het klassieke productpatroon voor elk huidtype apart. De productassortiment van NOON is opvallend compact en de combinatie van specifieke producten en werkstoffen worden op de huidconditie afgestemd. Hiermee heeft u geen breed assortiment aan producten en voorraad nodig. 

 

10 REDENEN OM VOOR NOON AESTHETICS TE KIEZEN

  1. Gespecialiseerde behandelingen voor huidproblemen en anti-aging
  2. Trekt nieuwe doelgroepen aan
  3. Past uitstekend naast uw hoofdmerk
  4. Upgrade van huidverzorging naar huidverbetering
  5. Lage investering is snel terugverdiend
  6. Unieke producten met innovatieve werkstoffen
  7. Spectaculaire en bewezen resultaten
  8. Compact productassortiment afgestemd op huidconditie in plaats van huidtype
  9. Kan gecombineerd worden met uw apparatuur, bijvoorbeeld Geneo of microneedling 
  10. Hedendaagse aanpak die klassieke methodes niet bieden

NOON Resultaten

Voor & Na Foto's

Video’s

Video afspelen
Video afspelen