About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Alexandria Professional

Suikerontharing, het woord zegt het zelf, is een ontharing met suiker. Een 100% natuurlijke, veilige manier van ontharen. Hebea Professional werkt samen met Alexandria Professional, een Noord-Amerikaans merk dat als eerste die suikerontharing heeft gemoderniseerd. Suikerontharing is nooit zomaar suikerontharing. Het is niet alleen de kwaliteit van de suikerpasta, maar vooral ook de exact juiste techniek die van u de perfecte suikerontharing specialiste maakt. 

100% Natuurlijk, vegan, gluten free

AP-suikerpasta is gemaakt van volledig natuurlijke, huidvriendelijke ingrediënten. Het is veilig voor de meest gevoelige huid, inclusief personen met aandoeningen zoals eczeem of psoriasis.

 

Op lichaamstemperatuur
AP-suikerpasta voelt aangenaam lauw aan wanneer het op de huid wordt aangebracht. Ook nadien ervaart de klant een minder branderend gevoel

Permanente haarvermindering
Consistente behandelingen van het Full Circle of Skin Conditioning®-programma leiden tot permanente vermindering van ongewenst haar en langdurige gladheid!

 

Wateroplosbaar
Hierdoor worden enkel dode huidcellen verwijderd. Daarnaast is u werkmateriaal altijd gemakkelijk schoon te maken.

De 6-steps Kennedy techniek

De techniek is gebaseerd op het aanbrengen van de pasta tegen de haren in. De suikerpasta wikkelt zich rond de haartjes en maakt ze plooi¬baar. De pasta hecht zich volledig rond elk individueel haartje en dringt door tot diep in de haarschacht. Hierdoor breken de haartjes niet af.

 

Door middel van stevig en toch zacht ‘flicken’ worden de goed door suikerpasta gekapselde haartjes in hun geheel uitgetrokken. Zelfs haar¬tjes die korter zijn dan 2 mm kunnen worden uitgetrokken, dus uw klant hoeft niet te wachten tot de haren lang genoeg gegroeid zijn om te verwijderen.

Full Circle of skin conditioning

“The Full Circle of Skin Conditioning® program is our fundamental skin lifestyle. Everything we do at Alexandria Professional® is about strengthening the skin’s integrity. We pride ourselves in offering universal skin treatments using ingredients that are natural, vegan, and gluten-free. Our heart is in healthy skin, pure skin, beautiful skin!”

Video’s

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen