About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

CNC Cosmetics

CNC is expert in dermaceutische huidverbeteringsproducten van topniveau voor gelaat en lichaam. De basis hiervan is het steeds ontwikkelen van high-tech formules en het gebruiken van zeer actieve ingrediënten en werkstoffen.

 

De laatste nieuwe technologieën, innovaties en ontwikkelingen in anti-aging onderzoek zorgen ervoor dat de CNC producten en de huid de perfecte symbiose te zijn.

Vitamines, anti-oxidanten, fruitzuren, hyaluronzuren en peptides in hoge concentraties als ook verschillende zonnebeschermers geven een effectieve oplossing voor elk huidtype en huidprobleem. Moderne huidverzorging is veel meer dan enkel het ‘goed gevoel’ geven maar moet ook beschermen, regenereren en de huid helpen zichzelf te beschermen en zichzelf te verbeteren.

 

Deze huidverzorgingsformules werden speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de veeleisende huid. Alle producten ondersteunen de huideigen processen en verbeteren het duurzaam aspect van een beter uiterlijk.

 

CNC is uitgegroeid tot een Premium merk voor instituten en salons die zich willen onderscheiden en zich willen specialiseren in huidverbetering in plaats van huidverzorging. Indien u uw behandelingen naar een hoger niveau wilt brengen, wilt groeien door unieke specialisaties en uw klanten de beste behandelingen wilt geven, dan is CNC uw partner vanwege het unieke concept.

 

Starten met CNC

In tegenstelling tot de meeste merken verplicht CNC u niet om een duur startpakket af te nemen indien u met dermaceutische huidverbetering wilt starten. U kunt zelf uw productassortiment samenstellen zonder verplichte startorder. Bij CNC volgen we het principe dat u de baas bent in uw eigen zaak. Ú bepaalt wat u wel of niet wilt, ú bepaalt of u met enkele producten of uitgebreid assortiment start en ú bepaalt of u de basisbehandelingen of alleen enkele specialisaties wilt aanbieden. Zonder verplichte pakketafnames en zonder verplichte jaarafname. Dus ook geen risico dat u het merk ‘kwijt raakt’ als u bepaalde opgelegde minimumafnames niet haalt, zoals veel merken als eis stellen.

Productgroepen

Aesthetic World

Systeembehandeling gericht op
effectieve anti-aging

Aesthetic Pharm

Intensief dermaceutische huidverbetering met hoog gedoseerde ingrediënten

Classic Plus

Intelligente dermaceutische huidverzorging met anti aging

GlycoDerm Fruit appeel

Dermaceutische glycolzuren en fruitzuren

MicroSilver

Het krachtige beschermingsschild voor de huid

Pure Organic

100% vegan, biologische anti aging lijn

Skin Lipid Matrix

Anti-aging voor de ultra gevoelige en allergische huid

Face one Stem Cell DNA

Stamcelbehandeling, de sleutel naar de eeuwige jonge huid.

Couperose reducing

Effectieve Couperose reducerende behandeling gericht op de rode adertjes

White Secret

Het power trio tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Moments of pearls

Duik in een zee van schoonheid

Men Relax

Afgestemde producten met anti aging voor heren.

Sun

Werkzame bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering

Werkstofampullen

Completerende, hooggedoseerde werkstofconcentraten

Pedicure

Antibacterieel, producten voor pedicure

Retail

Verhoog uw omzet met display verkoop

Video’s

Video afspelen