About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

MAXIMUS is het complete anti-aging en body contouring systeem

Het Maximus platform is een esthetisch high-tech systeem dat non-chirurgische technieken gebruikt voor huidverbetering, huidverstrakking en vetreductie.

 

Twee toonaangevende en klinisch bewezen technologieën zorgen dat de behandelingen met de MAXIMUS direct zichtbaar zijn en langdurig aanhouden.

 

De TriLipo technologie combineert twee effectieve technologieën: TriPollar Radiofrequentie (RF) en Dynamic Muscle Activation (DMA). De gelijktijdige werking in één handstuk geeft een synergetisch effect van non-invensieve vetverwijdering, lymfedrainage en huidverstrakking.

 

Het is ook de enige technologie ter wereld die omvangvermindering en huidverstrakking gelijktijdig uitvoert, waardoor er geen verslapte huid na omvangvermindering achter blijft.

 

Dit alles zonder pijn en zonder hersteltijd.

Voordelen

Gelaat en lichaam

Eén unit voor zowel lichaamsbehandelingen zoals verstrakking van verslapte huid, lokale vetreductie en body contouring met daarnaast ook gelaatsbehandelingen zoals huidverstrakking en stimulatie collageensynthese.

01

Effectief

Natuurlijke huidprocessen worden in gang gezet om tot het gewenste resultaat te komen. De huid en het lichaam gaan het zelf doen, dankzij zeer geavanceerde technologieën. Klinische testen en onafhankelijke rapporten bevestigen en onderstrepen de werking en resultaten.eantwoorden aan de wensen van uw klant.

02

Aangenaam

De behandelingen van de Maximus zijn opmerkelijk aangenaam voor de klant. Volstrekt pijnloos, geen down-time en heerlijk relaxerend. De fijnste manier om er beter uit te zien.

03

Technologie

Dynamic Muscle Activation energie stimuleert de SMAS lag, wat resulteert in een lifting en verstrakking van de gelaatsspieren. DMA verhoogt de lymfedrainage, bloedcirculatie en lymfecirculatie waarmee de huid meer zuurstof krijgt en afvalstoffen kan afvoeren. De SMAS (fibromusculaire) laag is de laag die bij een chirurgische facelift ingekort wordt waardoor de huid strakker zit. Door deze laag met DMA te stimuleren wordt deze laag verstrakt zonder chirurgische ingreep.

TriPollar is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

Radiofrequentie energie met Dynamic Muscle Activation (DMA) werken gelijktijdig in de dermis, hypodermis (vetlaag) en spierlagen. Deze unieke en klinisch bewezen technologie zorgt gelijktijdig voor vetreductie EN huidverstrakking. Door de TriLipo wordt de inhoud van de vetcellen gesplitst in glycerol en vetzuren, waardoor het ‘vloeibare’ vet de vetcellen kan verlaten, precies zoals dat gebeurt bij natuurlijke vetverbranding. Dit worden dan door het lichaam afgevoerd.

Maximus resultaten

Voor & Na foto's

Video’s & Review Video’s

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen