About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

ONTHULT DE WARE SCHOONHEID VAN BINNENUIT OP ELKE LEEFTIJD!

Een multifunctioneel platform dat de meest effectieve huidverjonging geeft, inclusief meer huidvolume, huidverstevinging en huidverstrakking. Dit multi-behandelplatform biedt u de mogelijkheid om voor elke klant een op maat gemaakt behandelplan op te stellen om op een veilige en comfortabele manier de gewenste klinische effecten te bereiken, met onmiddellijke resultaten en minimale pijn en hersteltijd.

Divine Pro is ontworpen voor comfort en flexibiliteit en biedt veelzijdige behandelcombinaties voor het stimuleren en verbeteren van de eigen verjongingsprocessen van het lichaam om een gladdere, strakkere huid, verbeterde gezichtscontouren en een verfrissende teint te bereiken.

Voor meer info over het Divine Pro toestel: klik onderaan deze pagina op Pollogen website. 

Voordelen

Veelzijdig

Een platform met vier revolutionaire technologieën die kunnen worden gebruikt in eindeloze behandelcombinaties.

01

Gemakkelijk

Intuïtief te bedienen touch-screen display en ergonomisch gevormde handstukken. Zeer gebruikersvriendelijk.

02

Klinisch Bewezen

Klinisch geteste en gevalideerde technologieën met bewezen resultaten stimuleren de natuurlijke herstelmechanismen van de huid.

03

Technologie

Bij de VoluDerm behandeling gaan micro-elektrodes in de diep-dermis om daar RF pulsen af te geven die zeer gelijkmatige en gecontroleerde kanaaltjes creëren. De ultra dunne elektrodes in combinatie met RF maken de behandeling pijnloos en geven meer volume aan de diep-dermis. Deze technologie stimuleert de natuurlijke productie van hyaluronzuur, collageen en nieuwe cellen.

TriPollar is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

TriFractional RF (T-RF) energie vernieuwt de buitenste epidermale lagen. Deze minimaal invasieve technologie geeft pijnloze oppervlakkige micro-pulsen die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking zetten. Beschadigde cellen worden verwijderd en het lichaam produceert actief nieuwe en gezonde huid.

Divine Pro resultaten

Voor & Na Foto's

Video’s

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen