About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Opleiding Suikerontharing

Suikerontharing is nooit zomaar suikerontharing. Het is niet alleen de kwaliteit van de suikerpasta, maar vooral ook de exact juiste techniek die van u de perfecte suikerontharing specialiste maakt. De unieke ‘6 Steps to Perfect Sugaring™ techniek’ is de meest effectieve en efficiënte methode. Alles en elk van de 6 stappen die wij u leren is erop gericht om te ontharen op een zeer comfortabele en pijnloze manier voor uw klanten.

De techniek is gebaseerd op het aanbrengen van de pasta tegen de haren in. De suikerpasta wikkelt zich rond de haartjes en maakt ze plooibaar. De pasta hecht zich volledig rond elk individueel haartje en dringt door tot diep in de haarschacht. Hierdoor breken de haartjes niet af. Door middel van stevig en toch zacht ‘flicken’ worden de goed door suikerpasta gekapselde haartjes in hun geheel uitgetrokken. Zelfs haartjes die korter zijn dan 2 mm kunnen worden uitgetrokken, dus uw klant hoeft niet te wachten tot de haren lang genoeg gegroeid zijn om te verwijderen.

De unieke 6-stappen techniek van Alexandria Professional® kunt u niet zomaar met 1 dagje training leren. Voldoende ondersteuning, thuis oefenen en perfectioneren is een must in het leerproces. Hebea Professional biedt sinds 2010 de opleidingen suikerontharingen aan. Uit onze eigen ervaring en vele ervaringen en feedback van klanten hebben we onze opleidingen geperfectioneerd.

Praktische Informatie

Duur opleiding: 3 dagen
Groepsgrootte: max 6 cursisten
Data: Neem even contact met ons op
Lunch voorzien: ja, broodjeslunch
Modellen meebrengen: Ja, 2 modellen op dag 2 en 2 modellen op dag 3
Certificaat: Ja
Locatie opleiding: Steenweg op waarloos 37, Reet
Locatie opleiding 2: Cosmalis, Westlaan 383, Roeselare

Eerste dag wordt er gestart met theorie, nadien wordt de techniek aangeleerd en oefenen de cursisten op elkaar.

Deze opleidingsdag start met een herhaling van dag 1. Nadien starten de cursisten op een eerste model met de benen. De techniek wordt geoefend en waar nodig gecorrigeerd. Naast de benen worden ook de oksels, armen en bikini tijdens deze opleiding aangeleerd.

Deze opleidingsdag start met een herhaling van dag 2. Nadien starten de cursisten op een eerste model met een volledige ontharing. De techniek wordt geoefend en waar nodig gecorrigeerd. Men gaat dieper in op het gelaat en de full bikini.

Heeft u interesse om een Alexandria Professional sugar Queen te worden?

Vraag naar prijzen, data en startpakket