Bodycontouring & vetreductie

Bodycontouring met radiofrequentie is een niet-invasieve cosmetische procedure die is ontworpen om de contouren van het lichaam te verbeteren, overtollig vet te verminderen en de huid te verstevigen door gebruik te maken van radiofrequente energie. Deze technologie maakt gebruik van gecontroleerde verhitting van de diepere lagen van de huid om de collageenproductie te stimuleren en de vetcellen te verminderen, wat resulteert in een strakkere, gladdere en meer gevormde lichaamscontouren.

Tijdens de behandeling wordt een speciale handpiece met radiofrequente energie over het te behandelen gebied bewogen. De radiofrequentie-energie dringt door in de diepere lagen van de huid, waar het de vetcellen verwarmt en de collageenproductie stimuleert. Deze verhitting zorgt voor de afbraak van vetcellen, terwijl het ook de huid verstevigt en verstrakt door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Gerelateerde apparaten

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten? Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies en ondersteuning. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw schoonheidsinstituut naar een hoger niveau kunnen tillen.