About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Opleiding ACS

ACS Therapy staat voor Advanced Cell Stimulation Therapy, de nieuwste ontwikkeling op gebied van microneedling. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische of paraceutische huidverbetering. Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

 

Praktische Informatie

Duur opleiding: Halve dag
Groepsgrootte: max 4 cursisten
Data: Neem even contact met ons op
Lunch voorzien: Neen
Modellen meebrengen: Ja, 1 model
Certificaat: Ja
Locatie opleiding: Steenweg op waarloos 37, Reet

Door middel van een precisie handstuk worden minuscule microperforaties in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd wordt.

De huid wordt steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt significant verhoogd, waardoor het celme­tabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen op kunnen nemen.

Hiervoor worden steriele serums gebruikt om tijdens de behandeling in de huid te brengen. ACS Therapy kan toege­past worden op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals, decolleté, handen en lichaam. Ook littekens, pigment­stoornissen en striae kunnen succesvol gereduceerd worden.

Afhankelijk van het gewenste resultaat bestaat ACS Therapy uit een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Om het verkre­gen resultaat te behouden wordt geadviseerd om 1x per 3 tot 4 maanden een onderhoudsbehandeling te doen.

Het startpakket bevat apparaat en producten voor 30 behandelingen.

Een behandeling ziet er als volgt uit: 

STAP 1: VOORBEHANDELING CHEMISCHE PEELING

De ACS Therapy behandeling start met een chemische peeling om de huid te stimuleren, celdeling in de basale cellaag te activeren en de dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen.

STAP 2: ADVANCED CELL STIMULATION

Vervolgens wordt de microperforatie van de huid uitgevoerd. Hierbij worden tevens de steriele serums in de huid gebracht, afgestemd op het behandeldoel.

STAP 3: MASKER EN KALMEREN

De perfecte nabehandeling bij de ACS Therapy zijn de ionto maskers. Hiermee verfrist en kalmeert u de huid en kunnen de werkstoffen gemakkelijk in de huid doordringen. Beschikt u over een Ultrasoon apparaat, dan kunt u rechtstreeks over het masker met de Ultrasoon werken om de werkstoffen dieper in de huid te sluizen en de huid te kalmeren.

STAP 4: BESCHERMEN EN AFSLUITEN

Aan het einde van de sessie leggen we beschermende laag op de huid en sluiten we af met een crème. Tevens bevat het pakket enkele verkoopproducten voor thuisgebruik. U kunt deze naar eigen behoefte bij bestellen.

STAP 5: THUISVERZORGING

De beste resultaten worden bereikt als de klant aangepaste producten voor thuisverzorging gebruikt tijdens de kuurbehandeling. Daar na kan weer worden overgestapt op uw eigen merk dat u in uw instituut voert.

Heeft u interesse om een ACS specialist te worden?

Vraag naar prijzen, data en startpakket