Opleidingen

Wat is Bellabaci Cupping Massage?


De nieuwe dimensie in massagetechnieken
De Bellabaci Cupping Massage is een moderne hedendaagse versie van de traditionele helende Chinese cupping therapie. De vacuüm massage wordt uitgevoerd met duurzame Bellabaci siliconen cups. Door de cups samen te knijpen en op de huid te zetten ontstaat er een vacuüm en door deze op de juiste zones te plaatsen en te verplaatsen ontstaat er enerzijds een ontspannende en anderzijds een helende massage.


Méér dan Massage
Cupping Massage is veel meer dan massage alleen. Het is een combinatie van bindweefselmassage, deep tissue massage en lymfedrainage. Het grote voordeel van Cupping Massage is, dat het aanzienlijk minder vermoeiend en belastend is voor de masseur. De intensiteit van de massage wordt bepaald door de gradatie van de cups. Er zijn zachte en harde cups, waarbij de zachte cups minder vacuüm trekken en de harde cups meer vacuüm trekken.

 

De opleiding


Voor het aanleren van de Bellabaci Cupping Massage is een opleiding van 1 dag voorzien. Deze opleiding wordt gegeven bij HEBEA Professional in Reet, bij Cosmalis in Roeselare, Feel zen te Zele en bij Infinity Beauty Academy in Genk.
Tijdens de opleiding komen de verschillende cupping technieken aan bod, u leert de theorie en achtergronden en de cursisten werken in de praktijktraining op elkaar. De opleiding omvat lesmateriaal, startpakket, een heerlijke lunch en aan het einde ontvangt u een certificaat. De opleiding wordt gegeven in beperkte groepen om u voldoende aandacht en begeleiding te geven.

 

Startpakket


Tasje met 2 Super Cups, 2 harde Body Cups,
2 zachte Body Cups en 1 Facial Cup zacht,
1 Bambino zacht
4 Genies 250ml
1 vit-ice
Een handleiding
50 Consumentenfolder
Poster
Volledige dag opleiding