Opleidingen

Advanced Cell Stimulation Therapy


ACS Therapy staat voor Advanced Cell Stimulation Therapy, de nieuwste ontwikkeling op gebied van
microneedling. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische of paraceutische huidverbetering. Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

Door middel van een precisie handstuk worden minuscule microperforaties in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd wordt. De huid wordt steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt significant verhoogd, waardoor het celmetabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen op kunnen nemen. Hiervoor wordt steriel Hyaluronzuur gebruikt om tijdens de behandeling in de huid te brengen. ACS Therapy kan toegepast worden op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals, decolleté, handen en lichaam. Ook littekens, pigmentstoornissen en striae kunnen succesvol gereduceerd worden.

Opleiding


De opleiding ACS omvat 1/2 dag. Hierin wordt er eerst dieper ingegaan op de techniek van microneedling. Nadien wordt de techniek aangeleerd en toegepast op een eigen mee te brengen model.

Startpakket


Het startpakket omvat de ACS pen, 2 x hyaluron serum steriel, 20 naaldmodules, consumentenfolders, poster