Nieuws

Micro Pulsed Plasma Therapy

Micro Pulsed Plasma Therapy

Ooglidverstrakking zonder operatie en rimpelverwijdering zonder BOtuline TOXine injecties fillers of chirurgie.

De revolutionaire plasma-technologie geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelverwijderin en huidverstrakking zonder operatie, zonder laser, zonder inspuitingen, zonder BOTuline TOXine en zelfs zonder aanraking.

Hoe werkt de Micro Pulsed Plasma Therapy? 

Door middel van een high-tech plasmahandstuk worden ultrakleine, minuscule energiepulsen op de huid gegeven. Deze plasma-energie puntshots van slechts een fractie van een seconde zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor rimpels glad worden, overtollig huid op oogleden opgespannen wordt en huid strakker wordt.

De behandeling van beide oogleden duurt slechts 30 minuten en de klant kan zich na de behandeling gewoon zelf verplaatsen, er hoeft niet voor vervoer of een chauffeur gezorgd te worden. Voor de behandeling wordt de huid verdoofd met een crème, zodat men micro plasma pulsen nauwelijks voelt. Na de behandeling zijn de oogleden lichtjes gevoelig, maar dit wordt zeker niet als pijn ervaren.

Hoe lang duurt de behandeling? 

De behandeling duurt slechts 30 minuten en is pijnloos. De huid wordt vooraf met een crème verdoofd, zodat de klant
niets voelt. Na de behandeling is op de behandelde zone een structuur van puntjes zichtbaar. De zwelling trekt binnen
2 dagen weg.

Korte geneestijd 

Na de behandeling is op de behandelde zone een structuur van puntjes zichtbaar en kunnen de oogleden zwellen. De zwelling trekt binnen circa 2 dagen weg en de puntjes zullen vanaf de 4e dag vanzelf afvallen. De huid zal daarna wel nog enige roodheid vertonen, maar dit mag desgewenst met make-up gecamoufleerd worden.

Resultaat? 

Het bereikbare resultaat is verschillend van persoon tot persoon. In het algemeen zijn er twee behandelingen nodig die
met een tussenpauze van 6 tot 8 weken gegeven worden. Wilt u extra behandelingen voor meer verstrakking, dan is dit perfect mogelijk. Er moet altijd 6 tot 8 weken pauze tussen twee behandelingen gerespecteerd worden.
Langdurig resultaat

Het resultaat van de Micro Pulsed PlasmaTM behandeling houdt circa 2 tot 3 jaar. U kunt de behandeling daarna herhalen. Het is echter ook mogelijk om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Zo houdt u uw behandelde zone altijd in prima conditie. Ook hier geldt: alles wat u goed onderhoudt, gaat veel langer mee.

De grootste innovatie in de beauty branche. Reeds ongekend succesvol in Italië, Duitsland en Groot-Brittannië.