Nieuws

Advanced Cell Stimulation Therapy

Advanced Cell Stimulation Therapy

Huidregeneratie door stimulatie

Wat is ACS Therapy?
ACS Therapy staat voor Advanced Cell Stimulation Therapy, de nieuwste ontwikkeling op gebied van microneedling. Bij deze therapie wordt het beste uit 2 werelden met elkaar verenigd: microneedling in combinatie met dermaceutische huidverbetering. Dankzij deze unieke combinatie wordt het effect van beide behandelingen versterkt met een nog betere huid als resultaat.

Waarvoor wordt ACS Therapy toegepast?
De volgende resultaten kunnen bereikt worden met een effectieve toepassing van ACS Therapy: Reductie van rimpels en lijntjes, Huidverjonging, Huidversteviging, Behandeling atrofische huid, Minimalisering van verschillende typen littekens, Reductie van striae, Oplichten van pigmentstoornissen, Verfijnen van grote poriën, Verbeteren van de huidtextuur

Hoe werkt ACS Therapy?
Door middel van een precisie handstuk worden minuscule microperforaties in de huid gemaakt. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid geactiveerd, waardoor de huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd wordt. De huid wordt steviger en strakker. Ook de microcirculatie in de huid wordt significant verhoogd, waardoor het celmetabolisme stijgt en de cellen nog beter de actieve werkstoffen op kunnen nemen. Hiervoor wordt steriel Hyaluronzuur gebruikt om tijdens de behandeling in de huid te brengen. ACS Therapy kan toegepast worden op het gelaat, rond de ogen, rond de mond, hals, decolleté, handen en lichaam. Ook littekens, pigmentstoornissen en striae kunnen succesvol gereduceerd worden.

Voordelen ACS Therapy

Natuurlijke stimulatie van huideigen productie van collageen, elastine en hyaluronzuur
Verbetering van binnenuit door de huid zelf
Minimaal invasieve behandeling
Geen verwijdering van epidermis
Minimale tot geen bijwerkingen
Kan gecombineerd worden met uw instituut behandelingen
Korte hersteltijd
Geschikt voor alle huidtypes

Geavanceerd en veilig
Bij de behandeling kunt u kiezen uit 3 steriele wegwerpmodules met verschillende naaldformatie aangepast op de soort behandeling en behandelzone. Bovendien kunt u de naaldlengte tot op éénhonderdste van een millimeter nauwkeurig instellen en de frequentiesnelheid per behandelzone aanpassen. Hiermee werkt u uitermate precies en veilig. Bovendien wordt de natuurlijke beschermfunctie van de huid niet aangetast en is de hersteltijd van de huid slechts 12 tot 18 uur. Eventuele roodheden mogen echter al na 12 uur door de klant met make-up gecamoufleerd worden.

Bekijk hier de video van de behandeling: https://www.youtube.com/watch?v=GgoaAq4oZTY