About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

De nieuwste technologie voor vetreductie, body shaping en spierversterking.

De EMT technologie doet in eerste instantie denken aan spiercontracties die gerealiseerd worden door elektrische pulsen, zeg maar stroomschokken. Dit laatste wordt ook wel EMS oftewel Electric Muscle Stimulation genoemd. De nieuwe EMT technologie werkt echter totaal anders en kan niet met EMS vergeleken worden.

 

Bij de nieuwe technologie worden de spieren niet door stroomschokken geactiveerd, maar worden de spierzenuwen die de spieren laten samentrekken door magnetische golven getriggerd die op hun beurt de spieren laten samentrekken. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen.

 

Een EMT training voelt volstrekt anders aan en is veel aangenamer om te ondergaan. De behandeling mag zelfs aangenaam genoemd worden. Bovendien kan een EMT training kan veel meer spiercontracties verwezenlijken. Een sessie van 30 minuten geeft maar liefst 20.000 tot 30.000 spiercontracties.

Het installeren van de klant is veel gemakkelijker, tijdbesparend en dankzij de paddles veel veiliger zijn dan stroomelektrodes die op de huid geplakt worden.De paddles kunnen gewoon op de sportkleding worden geplaats, de klant hoeft zich niet uit te kleden (bij elektrodes moet dat wel omdat die op de blote huid geplaats moeten worden), waardoor het veel hygiënischer is en de training niet in een afzonderlijke ruimte, maar ook in een algemene trainingsruimte tussen ander apparatuur geplaatst kan worden.

 

EMT kan gecombineerd worden met andere afslanktechnieken, zoals vacuümtraining, radiofrequentie, cryo, etc. 

 

Het mag voor zich spreken dat de klant na de training wat spierpijn zal voelen, ze hebben immers een zeer intensieve training achter de rug. De spierpijn is een heel normale reactie van de spieren en voor vrijwel alle klanten geeft dit ook wel het gevoel dat ze echt goed getraind hebben. Uiteraard wordt aanbevolen om na de training meer water te drinken, een vezelrijk en vetarm voedingspatroon te volgen.