About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Restore your natural beauty

Tatoeages zijn al jaren enorm populair. Het taboe rond tatoeages en het negatieve beeld dat de samenleving over tatoeages had, is in positieve zin bijgesteld. Een tatoeage mag gerust en mag ook gezien worden. Het ziet er naar uit dat deze vorm van lichaamsversiering een vaste waarde heeft gekregen en zal blijven.

 

We zien zelfs trends in tatoeages en die veranderen in de loop der jaren. Het kan echter ook voorkomen dat men in het verleden vanwege een bepaalde overtuiging een symbolische tekens of rituele afbeeldingen heeft laten zetten, waar men nu niet meer achter staat.

 

Soms gebeurt het ook dat een tatoeage niet geslaagd is of toch anders uitvalt dan men in gedachte had. Dat kan overigens ook permanente make-up zijn, dat qua kleur of vorm niet voldoet aan de wensen of zelfs helemaal mislukt is.

 

Kortom, er zijn misschien wel meer redenen te bedenken waarom iemand zijn of haar tatoeage wil laten verwijderen, dan dat er redenen zijn om een tatoeage te laten zetten. Vroeger was een tatoeage voor de rest van het leven, maar gelukkig kunnen ongewenste tatoeages perfect verwijderd worden met laser.

Soorten lasers

Pharao PICO

Phoenix NANO

De PHARAO PICO is net als de Phoenix een ND-YAG laser voor tattoo verwijdering, maar met een innovatieve technologie. De laserpuls bestaat niet uit een enkelvoudige puls, maar gefragmenteerd in meerdere korte PICO pulsen. Hiervan merkt u niets tijdens de behandeling, want de gefragmenteerde PICO pulsen zijn zo snel, dat het niet waarneembaar is.

De PHOENIX NANO is een Nd:YAG laser.