About Us

Description Text..

Contact Us

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Definitieve Laserontharing

Ongewenste haargroei wordt al sinds de klassieke oudheid verwijderd. Daarvoor werden door de eeuwen heen allerlei methodes gebruikt, maar ze komen er allemaal op neer dat het haar uit de huid getrokken wordt. Tegenwoordig gebeurt dat bij de schoonheidsspecialiste nog steeds op dezelfde manier met hars of suikerpasta. Deze onaangename tot zelfs pijnlijke behandeling heeft slechts een tijdelijk effect, want de haarfollikels produceren gewoon nieuwe haren en de ongewenste haargroei komt terug.

 

Ontharing met laser is daarentegen een zachte ontharing die geen irritaties van de huid achterlaat en gerust pijnloos genoemd mag worden. De energie van de laserpuls wordt door de melanine van het haar naar de  bodem van de haarfollikel getransporteerd. Op de bodem van de haarfollikel zit de haarpapil waar het haar uit groeit. De haarpapil ontvangt voeding via bloedvaatjes waardoor het haar kan groeien. Door de laserpuls worden deze bloedvaatjes vernietigd, waardoor de haarpapil geen voeding meer krijg en daarmee geen nieuw haartje kan produceren. Het resultaat is een definitieve ontharing.

 

PHANTOM is de eerste lasers ter wereld waarvan de laserkop 100 miljoen shots kan geven. Bij de meeste lasers moet de laserkop, het duurste onderdeel van de machine, na verloop van tijd vervangen worden, dus elke twee jaar komt u voor grote vervangingskosten te staan. De laserkop van PHANTOM gaat 100 miljoen shots mee, dus feitelijk is vervanging nooit nodig. Dat is toekomstgericht een aanzienlijke kostenbesparing.

 

De PHANTOM heeft in 2021 een volledig nieuw design gekregen, waarbij het vermogen is gestegen naar 2.000 Watt. Het nieuwe design met het opklapbare touch-screen is niet alleen een streling voor het oog, maar is ook bijzonder functioneel. Wanneer de laser niet gebruikt wordt, klapt u het beeldscherm omlaag zodat het beschermd is tegen beschadigingen of krassen. In deze innovatieve uitvoering onderscheidt de PHANTOM zich van alle andere lasers in de markt en heeft de norm naar een hoger niveau getild. Als alleen het beste goed genoeg is voor u, dan voldoet de PHANTOM aan uw eisen.

 

PHEARON

PHEARON is het eerste merk in de Benelux dat gespecialiseerd apparatuur uitbrengt voor de eigen markt.  Alle apparaten van PHEARON voldoen aan een aantal unieke kenmerken, waarbij bijzonder veel waarde wordt gehecht aan werkzaamheid, kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en service. Uiteraard beschikken alle PHEARON apparaten over CE certificatie en hebben zelfs de zeer strenge Amerikaanse FDA approval. Voor u een garantie dat u kwaliteit in huis haalt.

 

PHEARON apparatuur wordt altijd geleverd met gratis privé opleiding ter plaatse in uw instituut zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe behandelingen. U krijgt niet alleen opleiding hoe u met het apparaat moet werken, maar ook de theoretische en dermatologische achtergronden, commerciële aanpak en alle benodigde marketingmaterialen staan ter uw beschikking.